Fjärrtransporter

Image result for lastbil

Vi på malarfrakt.se transporterar gods runt om i Skandinavien och har ett flertal samarbetspartners som vi tillsammans effektiviserar arbetet med för att uppnå maximal logistik. Vi använder oss av de populära transportrutterna när vi färdas mellan stads- och landsgränserna. Vår grupp av lastbilar varierar i storlek och syfte och uppfyller specifika fraktbehov för alla typer av varor, både för långa och korta transporter – föra att säkerställa kvalitet och säkerhet för våra kunders och deras kunders produkter. Vårt team utvärderar varje kunds krav och ger den mest kostnadseffektiva transportlösningen för den mest effektiva och säkraste rörelsen av sina produkter.

För frakt över internationellt vatten vänder vi oss till DHL. Vi erbjuder flera olika slags transporttjänster helt beroende på vad som efterfrågas angående gods och krav på leveranstid.

Förutom att leverera byggmaterial till platserna kör vi fordon samlade med återvinningsförpackningar och oanvända material från arbetsplatser. Detta är då antingen återvunnet eller returnerat genom försörjningskedjan för återanvändning eller samlas in av en avfallshanterare. Våra lastbilar kan innehålla allt från aggregat, konstruktionsstål och betong till rulltrappor och möbler.